Pages

Wednesday, June 1, 2011

serangan virus!!

semalam tengah syok2 buat layan internet keja, tiba2 lappy mama jammed...hang la... tup tup dah tak boleh buka internet, word, excell dan semua lah!! lappy mama kena serangan virus worm W32!! camna ni!!!!!!!! tensi tensi!!!dah la banyak keja nak kena settlekan!!konon2 mama nak tunjuk terrorlah cuba cari solution untuk hilangkan itu virus..try google nak dapatkan info pasal cacing ni! try punya try xleh buat jugak! oh ya! kat bilik mama ada desktop gak tp mama  prefer guna laptop sbb senang nak buat keja...kalu tak siap bleh bawa balik sambung kat umah!!hahahhaha... sapa lah yang boleh tolong mama ni???kat opiz xde orang IT...ermmmmm

mujurlah file still bleh di save dalam pendrive. benda2 penting mama dah transfer. tinggal album gambar je yg tak tranfer lagi. sbb nya file terlalu besar!!banyak sangat gambar!! nanti la mama akan fikirkan solutionnya.. first time lappy mama kena virus...nak mama sangat sedey...wuaaaaahhhhhhhhhhh.... harap2 dapat kembali ke asal

psstttt: lagi sedey sbb xdapat dengar radio. selalu mama online ja hot fm thru internet. desktop takde speaker..jadinya office jadi sunyi sepi..mcm nak zzzzzzzzzzzzz jaaaa...hehehe


No comments:

Post a Comment