Pages

Thursday, November 5, 2009

37 weeks @ 30 Okt 2009

pejam celik pejam celik dah 37 minggu anak mama ada dlm perut mama ni.

hari ni check up 37 weeks kol 12pm.pagi p opiz dulu.time naik lif ada Chinese girl bgtau pagi ni ada fire drill. oit! komfem la aku kena selamatkan diri aku dulu. Dlm kol 10 am aku dan opiz mate semua pakat turun dulu.hehheee. mau mati kalu kami turun tangga.bayangkan tingkat 30 oooo. kami dok kat penthouse.atas skaliii. karang terbesalin plak aku kat tangga!.Aku lepak kat shopping complex sblh.dlm kol 10.30 dah bunyi siren. Oklah tu…selamat aku. xtunggu lama.
Pas assembly kat bgnn sblh aku terus tunggu hubby ku pick up.kol 11.45 dia smpai. Org kat spital tak ramai. Disbbkan rushing aku nye HB naik oo 130/84.so nurse suruh check urine dulu and rest. After ½ hour aku try lg.fuh lega!HB aku dah normal. Cuba la bayangkan kalu aku turun tangga 30 tingkat tadi.cmna la ngn HB aku kan.. sure naik tahap gaban!
Alhamdullilah takat ni bb ok.anak mama still posisi kepala kat bwh.gud bebeh!! Berat bb plak dah 3.4kg. berat wei..tp xpe asalkan anak mama sihat. berat mama plak dh 88kg!ada ong number itu.. :))Tak sabar rasanya nak jumpa anak mama. Dah 9 bulan mama xdpt cium syg. Manelah kepala mama dpt tunduk nak kiss syg. Sabar ye syg.tak lama lg mama dpt cium syg puas2. Wah!mama plak yg xsabaq ni…
Td mama kena injection 1 dos.sakit oooo lengan mama.injection ini actually just option to avoid any infection if baby born in a wrong place. Mummies must take 2 times while pregnancy. papa hantar mama balik dlm kol 3.30 sampai rmh.doc bg mc 2 hari. Balik je mama terus tidoq nak ilangkan sakit..tp xpe demi syg mama sanggup berkorban. Mama lega dan syukur sgt yg anak mama sihat walafiat kat dlm tu. Luv u bb.

No comments:

Post a Comment