Pages

Friday, February 19, 2010

Hari Jumaat Yang Indah

saja-saja je nak tulis.rasa sat je dah hari jumaat.ape taknye minggu ni cuma keja 3 hari je. best ooo. xsabo nak tunggu esok.bleh bangun lewat!!!lalallalaa.

kat jln blkg opiz aku kalu hari jumaat akan ada pasar jual macam-macam kecuali barang basah.xde sapo nak beli ikan sayur time keje2 camni. pasar tu sat je buka dalam jam 12pm hingga 2 lebih gitu. aku biasanya turun just cuci2 mata je & beli mknn utk lunch..kalu mata aku sakit maka terbeli lah tudung,baju dan mcm2 lagi lah.nasiblah ku kuat melawan godaan!!kuat iman ooo..hhehehehe.

k.jam 9 sharp now. aku nak start what keja...tgh semangat ni..hari jumaat je.huhuu

No comments:

Post a Comment