Pages

Isnin, 12 April 2010

Rayyan & Walker

Khamis lepas papa menghadiri kursus BTN kat Melaka selama 5 hari. So, hari ini papa akan balik. Rayyan tak sabar-sabar tunggu papa balik. Hari Jumaat lepas Rayyan tak pergi rumah Tok Su sebab Tok Wan dan Tok Mah dah balik dari holiday di India. Seronok betul Rayyan main dengan Toks, Pak Lang, Ucu Faizal & Cik Leen.

Oh ya!bercerita mengenai perkembangan Rayyan kini dalam menginjak umurnya 5 bulan pada pada minggu hadapan. Rayyan telah teramat mahir meniarap...all the time dia nak buat aktiviti tu!!!sabo je laa...dan aktiviti terbarunya adalah duduk dalam walker!pegi rumah Abg Qarl dia duduk walker abg Qarl,kat rumah Tok Su pula dia duduk walker abg Kimi.Seronok betul dia.Kat rumah pulak Rayyan naik walker yang Kakak Sarah punya. "Thanks Kak Sarah, Rayyan pinjam dulu ye...Next Year Kak Sarah balik dari New Zealand Rayyan dah pandai jalan..Rayyan pulangkan bailk kat Kak Sarah...hehehhee.Tu pun kalau tak rosak lagi laa...Kalu rosak Kak Sarah claim dari papa Rayyan ye..Rayyan ganas tau!.". Badan dan kaki Rayyan memang dah kuat. Kepala pun tak terlentok2.So, memang dah boleh lah duduk dalam walker. Bila dah keletihan dia akan merengek suruh dikeluarkan dari walker tu!!

ni la walker Kak Sarah yang Rayyan pinjam

Walker Kak Sarah

Rayyan pun ada naik waker Abg Qarl & Abg Kimi (Kedua-duanya sama Brand & Colour). Adakah Rayyan boboy kena beli walker mcm abg2 berdua tu?? Apa pendapat papa??..Rayyan kena perlukan sebuah walker lagi untuk digunakan di rumah Tok Su..

Walker Abg Qarl
Walker Abg Kimi

Setakat ini dahulu story mory about Rayyan & Walker

Tiada ulasan:

Catat Ulasan