Pages

Tuesday, September 7, 2010

Shoping terakhir tahun ini @ Jalan TAR

Macam sedih je bila dengar kali terakhir. hehehe. semalam lepas hantar kami balik, papa p bermuka dengan kontarktor & staff dia kat Palace of Golden Horses Hotel. Wah!!papa makan sedap lagi. Bila dia balik jam 9 lebih kami bersiap2 pegi Jalan TAR pula. Rayyan yang sedang tidur pun bleh bangun kegembiraan. Ikutkan aku malas nak pegi yelah nak packing baju esok balik Kedah. Tapi memandangkan tudung aku dan baju melayu papa & beberapa perkara tak settle lagi maka kami pun gagahkan diri juga. Pak Lang Rayyan pun join sama. Orang teramatlah ramai. semua shopping last minutes macam kami!!! Tapi puas hati lah semua barang dapat.Daku dpt beli tudung 2 helai, papa dapat beli baju melayu yang dia minat (Rayyan punya dah booking kat makcik tu-siang ni papa pegi ambik), Rayyan dapat sandle & kasut, Pak Lang pun beli baju melayu jugak. So, selesai beli itu semua dalam jam 1 lebih kami sampai rumah. Tapi serious ramai tahap gaban orang.Suasana macam baru jam 8 malam walhal dah jam 12 tgh malam!!!


**akibatnya bangun sahur pun kepala sudah pusing sbb tak cukup tido......& kami pegi keja lewat daaa. Jam 9 pagi baru bangun tido...hehhehee. Sampaikan TokSu ingat Rayyan tak p skol harini!!kuang...kuang....

No comments:

Post a Comment