Pages

Tuesday, December 27, 2011

banyaknya habuk!!kena pakai vakum ni..........

Salam 1 Malaysia...

banyak betul habuk!!!!!!!pakai penyapu pun dah tak boleh! kena pakai vakum gak!!!!!!!!! kalau kumpul boleh penuh satu rumah tau!!Tapi aku akan pastikan Rumah Rayyan ini akan kekal harummmm dan wangiiiiiiii... Rayyan said "mama jangan cakap je...........kena buat laaa...." yela....Rayyan,mama akan pastikan rumah pusaka ni akan terjaga.....I promiseeeeeeeeeeee...Insyaallah.

Banyaknya habuk menunjukkan banyak juga lah cerita story-mory yang pending dan tak sempat aku cerita. bukan takde cerita menarik tapi macam tak sempat lah (alasan biasa)..tapi bukan nak kata tak de masa sebab tiap hari aku ada gak blog-walking kengkawan punya rumah...cuma tu lahhhh.... tak dan arrrr.

Insyaalh, nanti lepas aku vakum semua habuk....aku akan mop lantai dulu.....guna ajax fabuloso sampai wangiiiiiiiiiiiii then bila dah kilat nanti aku akan buka pintu bagi kengkawan masuk. barulah tak malu nak invite! kalau rumah cantik tapi tak de makanan pun tak ok jugak kan!!! aku kuar pegi market dulu la ekkkk... ok aku kuar shopping dulu................daaaaa :)

No comments:

Post a Comment