Pages

Friday, July 19, 2013

Anakku 6 Bulan

Abang Vs Adik
Abang
Muhammad Rayyan Ukasyah @ 9.2kg





Muhammad Zayyan Amsyar @ 9.1kg

Sama tak budak berdua ni!hihii.. Kami join snapshot gambar adik last month masa shopping kat Tesco. Kebetulan plak aku teringat si Abang dulu pun ada snapshot masa kami pergi Parenthood Expo kat Midvalley kalau aku tak silap. So, dua-dua boboi ni ada gambar ala-ala studio. Abang si liltle pumpkin and adik si coboy.

Kalau nak compare dari segi tumbesaran diaorg ni lebih kurang sama la. Lasak pun sama hebat. Dua-dua lebih rapat dengan aku. Maklumlah anak lelaki. Bila papa marah abang cari mama, bila mama marah pun mama gak yang kena pujuk.Alahai anak...

Sekarang Zayyan Amsyar dah laju menyelunsur.Jalan pun laju jugak tapi naik walker la..hihi. Dah pandai mengemas..semua benda nak ditariknye. Bila nampak orang berdiri dah merengek minta dukung! Amboi dah la awak tu kusemangat..mau patah pinggang mama nak oiii..

Abang dulu pandai jalan pada usia 10 months ++. Kita tgk adik camna nanti. Korang berdua mama bagi minyak mahal tau!susu cap junjung. tak ternilai khasiatnya. So, kena ada tenaga power..Jangan lembik aja! Abang tu la skrg memang badan kuat..tulang dia tu padat..nampak kurus tapi bila dukung boleh patah lagi pinggang mama ni.

Tak pe la...yang penting awak berdua sihat walafiat. mama suka uols ni tembam sebab adelah point kenapa mama pun tembam..hohoho..ophhhh!!bukan mama sorang je ye...papa pun dah semakin boroi! wulaweeee
We are a happy family ..yoooo




No comments:

Post a Comment