Pages

Thursday, November 12, 2009

39 weeks @ 12 November 2009

diam tak diam dah tinggal seminggu lagi baby akan kuar dari peyot mama.best ker syg dok lama2 dlm peyot mama tu.. even letih mama akan tetap tabah lalui saat-saat yang amat membahagiakan tu. maaflah kalu mama sometimes mengeluh @ terasa letih. tu bukan bermakna mama tak syg kat baby tau. Mama letih pasal worklah syg.. banyak benda yg bersarang dlm otak mama saat ni. Harap syg tabah macamana papa tabah layan karenah mama. Insyaallah mama percaya pada rezeki Allah. Baby akan lahir membawa limpahan rezeki untuk kita sekeluarga.

Minggu2 terakhir ni mama rasa cepat letih, tidoq malam pun dah tak lena dan payah plak nak bangun pagi. masak pun alar kadar je. basuh baju pun boleh dikira ngan jari coz papa yang selalu basuh+sidai+lipat+iron baju2 tu.sian kat papa kan...nanti baby pun kena syg n say thanks kat papa tau.

esok after balik keja mama akan buat check up kat klinik. harap2 semuanya akan ok. baby pun kena strong gak tau!luv u bebeh!kita hadapi segalanya bersama2.

oh ya!dari mula preggy lagi mama dah nawaitu dalam diri ni nak bagi full breastfeeding (fB) kat baby mama. semoga Allah memperbanyakkan susu mama untuk disalirkan dlm diri baby nanti. Amin..next entry mama akan ceritakan some research yang mama dah explore from tenet & magazine regarding that matters. Pasal FB,EBM dan yang seangkatan dengannya.

k.syg...tu je utk kali ni

No comments:

Post a Comment