Pages

Monday, November 9, 2009

check up 38 weeks!

last friday (6/11/09)pas balik keja aku ditemani ngan Mr MZ p weekly check up kat klinik BTS. dah 3 bulan aku tak p sana.Doc tu bukan main terkezut nengok aku tak meletop2 lagi!you tak bersalin lg!!bkn ape dulu dialah yg bg aku EDD awal iaitu 30/10/09. nak buat camne doc,baby suker dok kat tummy mama dia.huuhhu

dia xbuat scan coz last week aku baru buat kat HUKM.dia just check jantung bb. n everything ok. syukurlah anak mama sihat kat dalam penyut mama yg dah boyot ni. k tu jeee.

No comments:

Post a Comment