Pages

Wednesday, February 24, 2010

3 months Injection

Appointment at Klinik Ibu dan Anak Salak Selatan for Rayyan's 3mths injection.. masa injection 2bln dulu Rayyan tak demam even kena cucuk dua2 belah peha coz masa sebulan mama pantang kat Kedah.Hopefully injection kali ni pun hero mama tak demam. Suppose nak pegi pagi ni tapi papa ada meeting kat Perak so mama postpone pegi time petang.Papa nak join sekali and dia kata sempat balik by 2-3pm.Harap2lah meeting papa ikut jadual.Kalu tak gamaknye mama kena rushing balik ambik Rayyan. 

Pagi tadi time mama bersiap Rayyan terjaga la plak. Risau gak kalu dalam keta nanti dia mengamuk tak mau dok dalam car seat. Mama cakap baik-baik dengan Rayyan dalam kereta duduk diam-diam nanti sampai rumah Tok Su mama bagi nenen ye. Syukurlah Rayyan dengar kata dia faham ke ek memang good boy and tersangatlah behave kat dalam keta dia senyap je main jari-jari dia tu and toleh2 dia dah tertido. Sampai rumah Tok Su dia bangun. Mama pun tunai kan janji  bagi nenen dan Rayyan tido kekenyangan. 

Mama dok lepak2 dulu minum air Tok Su buat. Jam 8 mama berangkat p keja.

Ok takat ni dulu untuk hari ni.


No comments:

Post a Comment