Pages

Friday, March 19, 2010

Hari Jumaat Yang Indah

Dah 4 hari aku tak menulis. Aku busy sampaikan tak sempat nak jengah blog ni. Tp malam tadi sempat lagi kami bertiga pecut balik Sijangkang memenuhi undangan makan BBQ di rumah Yayang (My 2nd brothers). Saja je Yayang buat acara makan-makan ni untuk adik-beradik.Uda sefamily pun tengah balik cuti. Dapatlah Rayyan jumpa cousin2nye. Semua ada kecuali Ujang sefamily dan Long (outstation-anak2nye je yang join). Sampai sana jam 9pm.So dalam jam 11pm kami beransur pulang. Hari ni kena keja da...

Esok rumah Long  pulak ada buat kenduri. Anak lelakinya si Afiq berkhatan last Saturday. So, kenduri doa selamat dan acara makan-makan lagi akan diadakan bermula esok petang sehiggalah malam. wajibla kami pecut balik kg lg esok!!

Bila berkata berkenaan dengan acara makan-makan...makanya misi aku untuk men 'dietkan  diri' terpaksa di postpone ke lain waktu!!hahahaa.kalu tak makan takut diorang kecik hati plak!alasan power wei...hehhee

Harini aku dapat rezeki daripada bos.TQ Dato...

No comments:

Post a Comment