Pages

Thursday, September 2, 2010

Berbuka Puasa di Legend Hotel,KL

Isnin lepas, kami berbuka puasa di Legend Hotel, KL. Kontraktor papa yang belanja kami. Ada 4 lagi staf papa dan family masing-masing. Tapi papa & kontraktor 'En Mad" ada berbuka kat hotel lain dulu. Dalam jam 9.30 malam baru diorg sampai untuk bayarkan bil.hehehhe....Thanks En Mad. moga business En Mad makin bertambah sukses dan terus sukses Darilah tempat tu full sampai kosong muka kami tak berganjak kuar. Rayyan sangat behave & bukan main tahan gak dia makan + sempat lagi poo poo.
Oh ya buffet kat Legend Hotel ni RM98 seorang. Makanan dia kira ok lah. sedap gak! Bestnyer kalu tiap2 hari dapat makan kat situ!!confirm badan naik 20kg!!hahahhaa

Mama tak sempat snapo gambar makanan sebab melayan telatah budak2 kenits ni semua. Enjoy da pisca Rayyan & The Geng










Rayyan &Mama nak menempek juga muka minah sorang ni!!!
Malam itu kami tidur kekenyangan.Rayyan sampai langsung tak terjaga nak
nenen @ mama yang tido mati!!!hehehhe

No comments:

Post a Comment