Pages

Thursday, October 14, 2010

Thanks Papa

Harini papa balik dari out-station. flight dia tiba kat KLIA jam 4 ptg. Tepat jam 6 aku punch out dari ofiz dan  pecut pegi jemput Rayyan. Mana taknye teruja berul nak jumpa dgn papa. Rindu wei walaupun baru 3 hari je tak jumpa!!hehehhee.

Sampai rumah je papa buat muka terkezut!dia ambil Rayyan dari dukungan mama & terus masuk dalam bilik. Oh!rupa2nya papa tgh balut hadiah untuk mama!mama dah nampak lah...hehhehee. tapi mama masuk toilet dulu. perut memulas dari dlm keta lagi!! papa tak jadi balut so, letak je hadiah atas kabinet.

Cantiknya present yang papa bagi kat mama. Tak sia-sia papa out-station ke Sabah. Dapatlah mama set mutiara yaang cantik banget. dapat 4 set oooo...tq papa.I Luv U So Much

Papa gak beli makanan laut seperti Ketam,Sotong,Udang & Ikan Kerapu. Bau peti ais dah agak busuk sebab tak siang lagi!Papa kata kat sana harga murah. Ketam tu adalah dalam 15 ekor cuma RM10 je tau!Ikan Kerapu plak sekilo RM10.Wah memang berbaloi2 lah!. So, Lepas mandi& solat mama terus sinsing lengan pegi dapur! Best betul ! tak sabar aku nak mAkan.. Sambil siang sambil aku masak. So menu yang paling senang & cincai je adalah udang masak merah dan Ketam goreng.plus kailan ikan masin. Papa kata cukuplah. Lagipun dia letih sangat. bestnyerr dapat ratah ketam. tapi agak kureng la sebab Rayyan ganggu mama makan!!!hahahha. sian kat Rayyan.

Nyways Thanks Papa, Atas hadiah dan ucapan yang papa berikan pada mama.


Tak sabar mama nak menggayakan hadiah yang papa bagi ni ;))))

No comments:

Post a Comment