Pages

Tuesday, December 21, 2010

Lari Dari Rumah

baju dah pack
beg dah siap
happy plak tu
awak nak ke mana?
aik besaq beg!!
nak pergi jauh ka?
nak tinggalkan mama?
amboi ...awak tu under age laa
mana bleh lari sorang2
nak mama temankan ker??
ngeeehehheheee.....

beg sama besaq ngan tuannya
ada hati tu nak tarik beg


amboi!!! 




Destinasi yang ingin di tuju......

*

 
*

 
*

Bye.....Bye......

*

*

*
alamak tersilap orang daaa...
bukan Rayyan yg nak fly
tapi Tok Su Rayyan
Tu la sehari dua ni mama asyik pikir
sapa lah yang nak jaga Rayyan nnti
dua minggu Tok Su balik Sarawak
ermmmmmmm....
dahlah boboy sorang ni dah ngada2 skit la ni
tak mau sgt dengan org yang dia tak kenal@ slalu jumpa
nanges aja!!

24 Dec until 5 Jan.....
camano ni!!!!

** 24 Dec aku dah apply cuti sbb that day is friday. kalu antar rmh org baru je nak serasi esoknya dah weekend. so antar isnin terus skali la...
total day kena antar kat org lain adalah 9 working days

This time aku terpikir camna ngan kawan2 lain pulak ye...pernah tak hadapi situasi camni.
so, baby sitter pun ada Annual Leave mcm kita ka? or just Un-Paid Leave? or kita mesti dah stanby 2nd parties untuk jaga anak kita? or kita pun kena rancang cuti tahunan sama dengan cuti baby sitter?? or .......

papa Rayyan still have balance 59 days for his AL . minus 15 days utk pencen nnti & still ada 44 days to go! so, pa...apa lagi...give u chances dating berdua saja dengan Rayyan.. ;-))


No comments:

Post a Comment