Pages

Monday, December 20, 2010

MenDuakan Mu.....

weekend ni skali lagi aku kuar dating
berdua sahaja...dah nye namanya dating kan!!!
dengan lelaki ganteng...
suami ku!!! bukan la....
tak mainlah dengan dia... ;-))
dia nun jauh out-station ke utara...
tapi suamiku baik sangat
mengizinkan dan merelakan kami kuar berdua

Kami berdua...
p jalan-jalan...
p Jusco....
p balik kampung....
p naik motor round kampung....
p naik basikal....
p sana situ sini sinun....

btw dengan sapa ek aku dating???
tarrrrraaaaaaa sapa lagi kalu bukan dengan Mr. MRU....
Mr. MRU???Sapa empunya nama itu???
Muhammad Rayyan Ukasyah  la....sapa lagi...

nasiblah ada dikau yg sudi dating dengan mama
nak buat camna papa mu sibuk berkhidmat untuk negara
so Rayyan kenalah berkhidmat untuk mama plak ;-))
kena layan karenah mama yg bukan2 ini
jadi bodyguard mama ye sayang

btw, memandangkan papa out station, kami balik kampung berdua sahaja. Rayyan seperti biasa akan behave duduk di car setnya apabila ada makanan. so, mama umpanlah jajan & vitagen. khusyuk dia makan di sepanjang perjalanan.

kat jusco pulak, mama umpan dia main kat play ground dulu...bila dah puas baru round2 tgk baju. tapi tak sempat beli dah...risau tgk rayyan...asal lepas je mula lah nak main baaa baaa cak dengan mama. lepas ni mama nak belikan dia kasut yang mengeluarkan bunyi bila berjalan. dapatlah mama tau ket mana dia main sembunyi2. Rayyan ni mmg buat mama cuak la...tak dapatlah pilih baju dia just dpt belikan botol air je!!

selepas puas meletihkan diri kat jusco, kami meneruskan perjalanan pulang ke Sijangkang. Rayyan ni plak tak biasa dengan diaorg. apa lagi ke mana saja aku pergi dia nak ikut.teriak nak ikut mama!!terasa la aku ni bagaikan selebriti yang sentiasa dikejar oleh paparazzi!!!hahhaa.... tak pasal2 Rayyan dapat title enchem tapi ciwek!!!! adoyai anakku!!! xapalah take your time..papa kata kenalah selalu balik kg. biar rayyan tak takut ngan diaorg...hehhehee

Apapun Rayyan, Rayyan la pengubat suka duka mama...miss u sayang....


pistttttttttt: Tok Su Rayyan akan bercuti balik Sarawak dari 24 Disember sehingga 5 Januari.... so  Rayyan????

gambor update sat lagi.....

No comments:

Post a Comment