Pages

Thursday, January 13, 2011

080111-080181 ~ 30 tahun sudaaaaa......



Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran
Semoga PAPA dipanjangkan umur,
Dilimpahkan rezeki
Dipermudahkan segala urusan
Berjaya dalam kerjaya dan kehidupan
serta di berkati oleh NYA di dunia dan di akhirat.


Tanggal 08 Januari 2011, genaplah umur papa 30 tahun. Telah masuk 3 exclusive series. Pada malam besday papa tiba-tiba tak sihat badan. lepas dinner, papa dah masuk bilik nak tidur tapi mama terkezut tegok papa muntah.perut papa pun sakit memulas. itulah kata orang nak beralih angka dari umur 20-an ke umur 30-an. Alhamdulillah keesokan harinya papa dah sihat sikit cuma tiada selera makan. Rayyan pula still lemah lagi. Asyik lena aja.

Walaupun kedua-dua Hero mama tak sihat, tapi kami tetap memenuhi undangan majlis pada hari tersebut. Jam 11.30 pagi kami ke majlis kenduri kesyukuran anak Tuan rumah yang kami menyewa sekarang. Rumah Pak Aji ni dekat je satu kampung dengan kami. Selepas selesai MaKAn....kami berdezoom pula pegi ke Slim River.Staf papa kawen. Papa gagahkan juga diri drive tapi dah suruh mama stanby kalau dia tak larat mama pulak kena takeover bawak keta. mama wokey aja!

Bila sampai KL kami singgak rumah Tok Su Rayyyan. Depa dah balik dari Sarawak. Dah dua minggu Rayyan tak jumpa Tok Su. Entah2 Rayyan demam windu kot!!!Seronok dia bila dapat jumpa Tok Su.... hehhehee..dalam sejam lepak sana kami pulang ke ganggang!

Nak bersiap untuk Dinner malam ni pulak.nak celebrate besday papa! Mama dah planning dengan Ayah Long Rayyan semalam. Mula-mula papa suruh je cancell sebab dia takde selera makan. tapi lastly dia setuju sebab kalau postpone tak tau pula nak buat bila lagi!tau pun...papa busy sangat!.

malam tu kami pegi jemput Ayah Long dan menuju ke destinasi kami di Bukit Ampang...Taraaaa.....
Kami ke Haven Restaurant~ look out point KL city view. Cantik sungguh pemandangan di sini.

Tengah tunggu makanan sampai tiba-tiba lampu terpadam.....lagu besday berkumandang. semua waitress datang menuju ke meja kami sambil membawa kek!suprise utk papa!!!!!!!malu2 kucing papa waktu tu..terkezut dengan kejutan yang di rancang oleh Ayah Long.... customer lain pun turut bangun & nyanyi lagu besday sama-sama..thanks uollsssss. papa happy sangat2.


muka papa yang tengah terkezut!! :-))


 Besday BOY...

 Big & Small Hero...

 ~three of us~
mama tolong tiupkan lilin sebab bayak sangat!huhuuh


~Best Friend Forever~
Papa with Ayah Long

 Rayyan tido. baru lepas muntah....


 mama apa lagi kerjanya...makan......
mix combo mcm2 ada..


 Boys


welcome!!

Pemandangan Indah di waktu malam

pstttttttttt: Hadiah besday papa still pending lagi ye. Kumpul banyak2 nanti mama nak bagi present yang paling special pada papa. :-))

1 comment:

  1. happy birthday to papa rayyan...
    achik akan bakal susul club 3 series abg zam x lama jer lagi... hehhehee

    ReplyDelete