Pages

Friday, January 14, 2011

Nak beli kereta baru


Sekarang ni kami tengah usha nak beli kereta baru
last week adalah dua tempat kami pergi servey kat KL ni
tapi kami tak nak lah 'close deal" dulu
kena lah cari sampai puas hati dan RM$ nya berbaloi!
sebagai pembeli yang berhemah lagi bijak sbb kedekut duit
maka pencarian masih diteruskan....

Sebelum beli kami kena pikir jugak
sekarang dah ada dua biji transport waja,kembara
bila tambah satu lagi ....ermmm
2+1=3
dah de 3, jadinya masalah utama kami adalah parking!!
di mana mau parking keta itu!
spacing very2 limited!
tapi memandangkan kamu sudah minat...
maka kami akan memenuhi whist list pertama untuk tahun ini....


*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaa.....

*
*
*
*
*
*
*
Kid's Electric Ride On Car


comey kan......
yang ni pun comey....bila Rayyan drive mesti ramai awekss nak tackle!!!
kuikuikuiiiii

alamak!!!ni keta kawan Rayyan...Rayyan nye blom ada la...
tak jumpa kedai lagi!!! huhuhu


nasib malang 2 biji transport ini
Tuan empunya bakal memiliki aweks no. 3

penuh la rumah kalu tambah lagi satu ni!!
dah lah rumah kami comei loteee


Tapi demi Muhammad Rayyan Ukasyah
Mama & Papa akan belikan
Hadiah dari kami sempena 2nd years Anniversary
Papa & Mama pada 24 Januari 2011  dah dekat ni...
~ ermmm Rayyan plak yg dpt hadiah ye ~

pstt: Rayyan memang suka sgt dengan stereng. Kalau pergi Mall mesti bagi dia main keta yang masukkan duit tu. dapat main sat aje. dia tak puas. kalau naik keta kami pun, dia nangis2 tak mau lepaskan stereng keta. camna papa  @ mama nak drive syg oiiii...ok pas ni bila dah dapat keta jangan nak nauty2 tau! ;-))

last week dah usha kat chow kit. esok nak p servey tempat lain plak






No comments:

Post a Comment