Pages

Saturday, February 26, 2011

Rayyan's Skul-Mate

Nama skul: "Desa Pandan Tok Su Scholl"
Bilangan murid: 2 orang sahaja..hehhehe.maksimum ni. Pengetua yang tetapkan limit nya. sebab nak bagi penjagaan yang amat special buat anak muridnya.
Nama murid: Muhammad Rayyan Ukasyah (1 tahun 3 bulan) dan Haris Hakimi (1 tahun 11 bulan) - dari umur dua bulan diaorang dah start skul kat cn.
Waktu : sepanjang siang & terlajak sampai separuh malam. nasiblah tak bermalam lagi kat sana!huhuhuu

Dengan kenyataan di atas, jadinya Rayyan hanya ada seorang Skul-Mate. Abg Kimi sorang je. Abg Kimi ni ada sorang abang dan kakak yang dah bersekolah rendah. rumah atok diaorang kat sebelah rumah tok su Rayyan aja. Abang & Kakak Kimi just transite. yang full time nya Abg Kimi sorang.

Rayyan dan Abg Kimi amat rapat. best pren la katakan. kawan makan, kawan sepermainan dan kawan sepergaduhan! tapi depa berdua saling sayang menyayang tau...bulan depan abg Kimi nak dapat baby baru. adakah kasih dia akan berpaling arah. abang kimi dah nak dapat adik. Rayyan lambat lagi tau! ;-))

tonton tv sama-sama
sayang menyayang
gaduh mengaduh
part yag last skali tu!sama2 hisap puting!
sabo je la......

1 comment: