Pages

Thursday, March 17, 2011

kesudahan cite kami dating di Carpark

Ini lanjutan kisah dating kami. selepas usaha pomen itu gagal akibat kekangan masa yang dah dilimpahi kegelapan dan juga kekurangan barang mekanik maka kami secara jemaahnya dan sebolat suara menunda untuk selesaikan itu masalah kepada keesokan harinya... Oleh itu, kami berdua nak balik naik apa?macamana pulak ngan Rayyan!! masa itu jam telah menunjukkan angka 8 malam!!!

Papa kata kita balik naik train.mama ok ja...Rayyan????papa kata biar Apit (adik dia yang stay ngan kami) jemput Rayyan. Apit dah sampai rumah. Keta mama Apit pinjam buat masa ni sebab keta dia bagi pinjam kat tunaangnya sebab keta tunangnya kat bengkel sebab x-cident...berapa banyak kali sebab daaa..... asal  faham ini ayat sudaaaaa..full stop!!

ok...ok...jadinya kami naik lrt dari Titiwangsa terus ke stesen Sg Besi & Apit pick up kami. Dalam 15 min gitu dia sampai. Apit bgtau Rayyan demam. Toksu Rayyan kata baru je ptg td badan dia panas. aduhai anak mama...siannya kamu.Singgah ke farmasi beli koolfever. ubat demam ada lagi stok kat rumah.

ok back to kisah keta papa...kat entry lepas mama kata extension untuk buka rim kan. nampak sangat lah mama mmg buta hal-hal keta ni kan...huhuh. extension tu bebenornya allan key wheel nut lock tu la utk sport rim keta. konon2 allan key tu sbg protect utk avoid rim keta dari di curi orang tapinya kadangkala boleh menyusahkan orang la plak kan!papa kata pomen tu tadi pergi beli allan key baru beserta dengan wheel nut yg baru skali. sbb allan key tu dah rosak!!!sabo je la....pasal tayar gitu yang asalnya hanya bocor...papa dah kena spent rm100++.. sabo je laaaaa kan!


Alahai tayar....

No comments:

Post a Comment