Pages

Monday, March 21, 2011

siHat dan Kuat


Salam bersiaran di pagi Isnin...

Last week kan hero mama demam. jadinya mama tersangatlah risau ngan dia. dua hari mama MC onbehalf Rayyan. Hari Jumaat mama datang gak keja sebab Rayyan dah sihat skit. Syukur Alhamdulillah. So, hari sabtu dapatlah mama pergi wedding ex-boss mama. mama & Rayyan je yang pergi dengan kawan mama. Papa tak dapat join sebab kena jadi pengadil jemputan untuk badminton games ex-office dia. Best dapat jumpa kawan-kawan lama. Bila kami sampai dewan kat Bukit Jelutong tu, pasangan pengantin sedang bersanding. jadinya tak dapatlah bising2 havoc ngan kengkawan. kenalah jaga protokol skit!!huhuhu..lagipun mama sorang yang kena handdle mamat sorang ni! makan pun tak dapat nak pulun sangat. kalau ada papa mama bolehlah makan melantak dengan hati yang gumbira...huhuu


 chumelkan pasangan mempelai ni. Congratulation to Mr Sharom & Wife. Finally mereka bersatu jua. dah lama diorang bercintun ni tau!!
Kawan mama yang pakai baju kurung putih tu. Mama tumpang Kak Ana ni la.  Husband & 2 orang anak dia pun ikut sama. Last Saturday mama makan lunch kat umah dia...sedapppp kak Ana masak. pas ni jemput la lagi kami lagi ye..huhuu

Oh ya! lepas baik demam semalam, harini Rayyan batuk+selesama la plak... kat dewan tu pun dia termuntahhhhhhh lepas makan buah tembikai & kerepek. Mama pun dengan muka selamba tukar je terus baju Rayyan. siannnnnnnnnnkan anak mama.

Balik sampai rumah dah nak jam 4 petang. papa pun balik 10 minit kemudian. ngam2 soi la kan..apepun best sangat dapat jumpa kawan-kawan lama yang majoritinya dah beranak-pinak....yeahhhhhahhhh (tak dapat bergambar ngan diaorg sbb masing2 balik sejurus pengantin abis bersanding.diaorang dah sampai awal). yang sama lambat ngan kitaorang cuba beberapa kerat je. sibuk cit-cat sampai lupa nak ambik gambar... ;-))

Selingan pics kanan: muka toya bangun pagi tadi!!!
tengah cari mood kena paksa p skul...
hahahahhaha

pstttttttttttt: semalam papa selesema..jangkitan virus daripada Rayyan. pagi ni mama pun selesema jugak!!!warrrrrrrrrrghhhhh....kepala jadi pening...hidung asyik meleleh aja..... mama jangkit daripada hero-hero mama....mood keja kedaung....mau saja mama balik tidoooo :-((

No comments:

Post a Comment