Pages

Friday, September 9, 2011

Eid Mubarak! epy of us

SAlam Aidilfitri...

tiap hari buka blog tapi xde mood nak buat coretan. tapi gagahkan diri juga cari sikit mood nak citer pasal hari raya tahun ini. buat ingatan Rayyan di hari mendatang...
3 of us
mama with Hero kecik..masamnye muka dia!!

boys

memang anak papa sungguh!ngan papa senyum sokmo!!


see...ngn mama still xmo senyum!!

with my beloved Hero

Rayyan dah boring bergambo!huhuhu
Tahun ni kali ketiga aku beraya sebagai seorang isteri dan mama. memang teramat happy sebab dapat beraya bersama. Moga kebahagiaan dan kegembiraan ini akan kekal selamanya. aku tak kisah raya kat Kedah dulu ke...or kat Klang dulu. yang penting kami sekeluarga dapat beraya bersama. tahun ni kali ketiga juga kami beraya di Kedah dulu. Kepuasan aku sebagai seorang isteri adalah melihat suami gembira. bila dia gembira, aku berlipat kali ganda gembiranya. ok! itu aja untuk kali ni.

Mohon maaf zahir dan batin buat semua saudara mara dan rakan taulan. semoga bergembira menyambut lebaran yang mulia ini.

psstt:: weekend ni bersusun-susun undangan rumah terbuka. Insyaallah kami akan penuhi undangan tersebut. bila la nak start diet ni!!huhuhu

1 comment: