Pages

Thursday, September 22, 2011

mata pun dah macam ~~cat meow meow ~~

alkisahnya, xtau lah punca dari mana. tiba2 bangun tidur tengahari kelmarin, mata tu bnatak sangat tahi mata. then tengah kuar ada urusan pun dalam keta sama gak keadaaannya. belah malam berdezup p klinik. ni pertama kali pergi Klinik 1 Malaysia. saja je pergi sebab dekat ja dengan rumah. just bayar seringgit ja! murahkan! kami pergi Klinik 1 Malaysia kat PPR Desa Petaling. lagi best time kami pergi orang tengan tak de. pas register boleh terus masuk jumpa Pegawai Perubatan. tengah kami queu tadi baru ada ramai orang mai serbu ini klinik. memang confirm la dia sakit mata. demam pun ada skit. dapatlah ubat demam n eye drop.

Jadinya semalam dia tak di hantar ke babysitter!bila bangun tido...mata tak boleh buka sebab penuh ngan tahi mata...nak titis ubat jenuh meraung takmo!sabo je laa...tapi kena paksa gak! mata dia tak merah sangat tapi macam sepet skit.

Harap2 Rayyan cepat sihat tau! weekend ni ada lagi open house yang kita kena hadir! Weekend terakhir di bulan Syawal tahun ini!hehehehe:))

No comments:

Post a Comment