Pages

Sunday, December 4, 2011

2 TAHUN

Pejam celik our Rayyan's turn to 2 years old . Alhamdulillah our Rayyan's membesar dengan sihat dan kuat. Sambutan tahun ini kecil-kecilan sahaja. tak seperti besday dia  tahun lepas. 21 November 2011 jatuh pada hari isnin. planning asal nak celebrate in advance on Sunday at Atok Manaf house but this day Atok Humaira' (sepupu Rayyan) meninggal dunia. Kami pun sempat pergi melawat Atok Humaira' kat ICU Hospital Klang. Kami turut sama-sama merasai kesedihan mereka. Jadi tak sesuai nak celebrate beday Rayyan on that day.

On Monday mama & papa kerja seperti biasa. Balik kerja kami singgah Secret Recepi beli kek kegemaran mama Rayyan Choc Indulgence!! & tapau KFC 1 bucket je. celebrate kat Umak Tok Su Rayyan.

kek pun sama cam tahun lepas...

 
Cake n KFC..simple, mudah n cepat!!!hahaha

video

All boys are so happy!panggil depa semua yang tengah main bola. Rayyan seronok ramai abang datang

tinggal Half..suku bawak balik...sambung makan kat rumah plak!! :))

Besday boy makan sendiri laaaa

Dapat juga kami celebrate besday Rayyan walaupun ringkas. present mama bagi tahun ni pun simple je... but Rayyan sangat happy. mama bagi dia pilih nak hadiah apa. so dia pilih ini................. taraaaa


*
*
*
*



Basikal!! ada bunyi2..... Rayyan suker!! yeayyyy

Yang ni present tahun lepas. rumah kecik!jadinya asyik langgar pintu & dinding ja!! hahahha
apalagi Rayyan pun jadi Angry Bird!!kekekekeke


Apapun  Muhammad Rayyan Ukasyah...mama doakan anak mama menjadi anak yang bijak, soleh dan dirahmati oleh Allah s.w.t. Masih panjang perjalanan hidup Rayyan. Mama and  papa janji akan mendidik dan membesarkan Rayyan dengan penuh kasih sayang. Walaupun kita tidak kaya wang ringgit, ianya tidak begitu penting bagi mama.... yang paling penting kita kaya dengan kasih-sayang. Selain itu, kami akan tekankan betapa pentingnya pelajaran supaya Rayyan lebih berjaya daripada kami. Moga Rayyan akan menjadi pemimpin yang baik kepada bakal adik-adik Rayyan kelak. Amin


We Love You
Muhammad Rayyan Ukasyah...
Muahhhhhhhhhhhhhh

No comments:

Post a Comment