Pages

Friday, August 17, 2012

Salam Lebaran Aidilfitri

Salam lebaran semua! buat kesekian kalinya kami beraya di bumi Kedah. pagi semalam kami sampai. saja ambil cuti awal sbb kami tak mo terperangkap dalam traffic jammed. kalau balik malam  ni, confirm kereta jalan macam kurakura!

Minta maaf zahir dan batin kepada semua yg sudi menjenguk teratak blog kami yang suam-suam kuku ni. sat timbul...sat tenggelam seiring dengan mood sepenulis!!hehehee

Kad raya ni ditujukan kepada semua pengunjung.. Raya tahun lepas kami bertiga, raya tahun ni kami bertiga setengah! Insyaallah tahun depan kami dah berempat! ;))

Tinggal sehari je lagi nak berpuasa! Insyaallah dapat puasa penuh! xpayah pulun nak kena ganti! hehee


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
IKHLAS DARI KAMI SEKELUARGA

No comments:

Post a Comment