Pages

Sunday, January 20, 2013

xtvt hujung minggu :)

Taip guna bb je ni.baring2 smbil tgk baby tido..sambil gak layan pot pet si abg baby. papa sibuk ulang alik ke rmh baru. bawak skit mana-mana brg yg boleh dibawa dgn keta. then dia nak beli brg2 rmh serba sedikit dgn bff dia.kami target pindah ujung minggu ni jugak! harap2 la takde halangan. nnti aku akan story about our home seet home tu ye.aku xdpt sgt tgk progress renovation tu sbb aku kan dlm pantang. papa je yg meninjau kejae renovate kat sana. aku just tgk pic yg dia tunjuk dlm hp dia t ja.

No comments:

Post a Comment