Pages

Monday, April 1, 2013

short updated for my lil' ones


1st April 2013...bukan sempena April fool ya!tp harini my Zayyan Amsyar done check up for his 3 months old. so kenalah injection 3 serangkai tu. mama takut lupa untuk catat perkembangannya. just for my reminder:

Berat Zayyan
lahir : 4.2kG (berat ooooo)
1 bulan : 5.3kG
2 bulan : 6.4kG
3 bulan : 6.8kG (berat harini..mcm tak naik sgt kan....tp kira berat la kan!)

dan dengan mengikut genetik papa nye,..maka tinggi nye pun makin meninggi! 68cm dah anak mama ni!

Alhamdulillah, Zayyan sihat walafiat. tadi pun time kena inject dia tak nanges. harini 1st time check up kat Klinik Kesihatan Sg Chua. Cepat proses nyer. 7.45am ambil nombor then 8.30am dah settle kena inject, jumpa nurse and ambil ubat.

pic fresh pagi td!ambil dari facebook. Rayyan Ukasyah & Zayyan Amsyar :)
Actually banyak sgt cerita nak story mory kat sini tp tu la tak sempat nak menaip. lagipun pc kat ofiz ni ada virus. takut lah nak transfer file dr hp. tak pasal2 karang hp aku masuk icu!



No comments:

Post a Comment