Pages

Monday, June 10, 2013

Abang dan Adik

Tengok lah kami berdua...
Updated terkini kami 2 beradik

Abang : 4 tahun 7 bulan ~ Abang dah semakin melidi
Adik    : 5 bulan ~ Adik plak semakin bam-bammm

 
sama tak muka diorang berdua?hhihii
Muka cheeky n nakal kan!
boleh jadi geng buli mama ni!uhuk
 



 
bukan takat kawan bermain..tido pun sama
lasak ooooo
lepas je mama bangun nak bersiap pegi work, kedudukan adik boleh berubah
melintang n meniarap.
si adik ni memang nak meniarap je..tapi bila dah penat nanges sbb
 tak pandai nak pusing balik!hahaha
 
 
Walau macam mana ragam korang berdua... mama tetap sayang uols
 
 
Abang makin akrab dengan adik bila kami buat keputusan bagi dia dijaga oleh pengasuh yang mengasuh adik. Sebelum ni kami hantar abg pergi skol & stay kat nursery sampai petang. So that, dapat jumpa adik waktu malam je kat rumah. Kami perati yang dia semacam jeles ngan adik & asyik nak buli adik je. But Alhamdulillah since, dia stay sama dengan adik kat rumah pengasuh nampak yang dia caring dan sayang dengan adiknya. Start bulan lepas kami stop kan dia skol sbb skol tu dekat dengan opiz aku tapi rumah pengasuh dekat dengan rumah aku.
 
Pengasuh ni kami panggil Ibu & Abah. Alahamdulillah diorang pun sangat sayang dengan Abang dan Adik. Syukur kami dapat dipertemukan dengan diorang. Moga Abang & Adik behave dan dengar kata Ibu & Abah ye.
 
 




No comments:

Post a Comment