Pages

Monday, June 10, 2013

aMSYAR @ 5 MONTHS

Salam

Cak!!

Ini saya lepas kena inject.
Tak sakit ponnnn.saya inject hari Isnin lepas 3/6/2013.
Mama kata inject 5 bulan.
Berat saya mencecah 6.5kg..berat tak!!hihihi
Alhamdulillah saya sihat. even pagi tadi jam 2 pagi baru smpai dari Terengganu tapi saya bangun pagi2 sebab nak pegi klinik. saya pergi dengan mama aje sebab papa & abg Rayyan tido lagi kat rumah! Papa cuti harini tapi papa kena work!uhuks. pas balik klinik mama drop by saya kat umah.
Saya terus makan ubat biar tak demam.
Dan saya kuat tak demam!yeayyyyyyyyyyyyy

Lagi sebulan saya dah boleh makan.
Tapi sebenarnya saya dah boleh makan sebab walaupun saya belom 6 bulan tapi berat badan saya dah naik sekali ganda dari waktu saya lahir...saya lahir kan 4.2KG! :) Skrg dah 8.5kG..seee...
Tapi saya suka minum susu mama..
Susu mama sedappppppppppppp dan cukup untuk saya.
Stok susu dalam peti ais pun tak luak!mama kumpul dari saya lahir lagi...
Terima Kasih mama! :)

2 comments:

  1. salam singgah... comey nyer amsyar

    ReplyDelete
  2. miss cloudy, slamat berkenalan.thanks singgah sini. comey2 gak tp lasak nye smpai dah jatuh katil!hihihi

    ReplyDelete