Pages

Monday, June 10, 2013

Kedai Mamak

Alahai kalau dah memang ada darah keturunan mamak....suka bebenor makan kat kedai tu! hihihi

 
tak toleh kiri kanan..Abis roti telur tu dia bantai sorang2.. breakfast kat kedai mamak.
bukan senang nak breakfast kat luar sbb weekend papa bangun lewat. Ophh!! xdelah, papa asyik ada kelas je..So, last week masa tunggu nak buat balancing tayar kereta papa, kami dapatlah breakfast kat luar.
 
 
 
Dah lama si Abang tak duduk baby chair..tapi bila adik duduk kat baby chair dia pun nak jugak!!
Sayammm adik...


Adik tak boleh makan lagi...so, pandang2 jeling2 je laaa
Adik kecik lagi...baru 5 bulan........ermmmm
1 month to go..
Ready!!!!!!!!!! 


No comments:

Post a Comment