Pages

Wednesday, November 18, 2015

Rayyan dan tadika

Lama menyepi
Banyak cerita nak dikongsi
Tapi takde mood nak menulis
Dulu kat Opiz boleh guna pc..
Skrg duduk rumah..boleh guna hp aje
Laptop dah rosak.. Huhu

Rayyan Ukasyah officially tamat belajar di tadika nya harini. Esok ada sehari lagi tapi just ' party time'.

Awak dah besar abang..tahun depan dah masuk darjah satu. Moga teru cemerlang dan jadi anak yang soleh.

Tahun lepas dia tadika Pasti. Alhamdulillah periksa dapat No 1. Tahun ni pulak bila pindah ke Langkawi,dia sek kat Tadika Sri Taman. Tadika ni bukan based exam oriented. So exam pun xde nombor. Just dpt hadiah dia dpt top 5. Kira ok la kan. Tadika ni mix students..ada Melayu, cina Dan India. Teacher pun mix jugak. Jadinya rayyan dapat ramai kawan 1 Malaysia. Pengalaman dan pendedahan baru bagi dia. So, tak terkejut bila darjah 1 nanti.

Psstt: cabaran baru mama anak nak naik sekolah rendah. Moga dipermudahkan..Aminnn
Kawan2 lain anak dah naik sek men pun.. Tu la kawen lambatt..hihi



No comments:

Post a Comment